sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Moikka taas! Meillä on mennyt viikonloppu ihan rennoissa tunnelmissa. Eilen käytiin pitkällä metsälenkillä ja Usva oli ihan innoissaan, kun pääsi pitkästä aikaa metsään juoksemaan. Siitä oli nimittäin aika kauan, kun viimeksi metsässä oltiin, koska mun tullessa koulusta on jo pimeää eikä pimeällä oikein viitsi lähteä enää metsään. Eilen myös treenailtiin vähän paikallaoloa sekä istuessa, maatessa että seistessä. Aika hyvin pikkunen pysyy jo :) Toki harjoitusta vaaditaan lisää, ja paljon.

Tänään ollaan lenkkeilty ja treenailtu taas. Ohitukset alkaa lenkillä menemään koko ajan parempaan suuntaan. Jonkin verran Usva jää mun taakse matelemaan eikä haluisi kävellä, jos koira tulee vastaan. Se vähän arastelee toisia koiria, varsinkin isoja ja riehakkaita. Tuttuja koiria moikataan jo reippaasti eikä niiden kanssa ole mitään ongelmia. Lisää treeniä vaan :)

Tänään treenattiin vähän mitä sattuu, enimmäkseen kontaktia ja perusasentoa. Perusasento alkaa sujumaan jo paremmin, vaikka edelleen Usvalle täytyy aika usein näyttää ihan kunnolla mitä pitää tehdä ja missä kohdassa pitää istua. Tän jutun harjoittelemisessa ollaankin ihan alussa vasta. Usva on kuitenkin tosi nopea oppimaan ja tajuaa yleensä pian, mistä on kyse.

Loppuun muutama kuva eiliseltä metsäreissulta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)