perjantai 16. tammikuuta 2015

LINKKAA KOIRABLOGISI


Siivosin vähän mun blogilistaa ja sinne tuli aika paljon tyhjää tilaa uusille blogeille. Toivoisin siis, että jos kirjoitat koirablogia, linkkaat sen kommentteihin pienen esittelyn kera :) Liityn lukijaksi kiinnostaviin blogeihin ja voin myös esitellä pari omasta mielestäni parasta blogia. Aikaa blogien linkkaukselle on viikko eli teen parhaiden blogien esittelyn ensi viikon lopulla.

Lisäksi toivon, että kirjoittaisit kommenttiboksiin postaustoiveita. Haluisitko, että blogiin tulisi tarkempaa esittelyä Usvasta tai omistajasta, arvontaa, mielipidekirjoituksia vai mitä? Ideoita kehiin! Jonkinnäköisen videon pyrin ainakin toteuttamaan mahdollisimman pian :)

Mukavaa viikonloppua 


14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) voisit kirjoittaa teidän arjesta ja harrastuksista lisää postauksia, ja myös tuo esittelyteksti-idea kuulostaa hyvältä :) olisi kiva lukea, millainen Usva on luonteeltaan ja hermorakenteeltaan.

    VastaaPoista
  2. http://nellie-dellie.blogspot.fi/ Kodinvaihtaja paimenmix Nellin lifestyle- ja harrastusblogi! Harrastuksina mm. rallytoko, retkeily ja veto, joista blogissa kerrotaan kera kuvien ja videoiden.

    Tarkemmat esittelytekstit olisi kyllä kivat niin saisi vähän tarkempaa kuvaa Usvasta sekä blogin kirjoittajasta. Sellainen vaikkapa 10 faktaa teistä kummastakin voisi olla hauska. Mielipidekirjoituksia koiramaailman ajankohtaisista aiheista on myös kiva lukea ja toki videopostauksiakin katsoa :)

    VastaaPoista
  3. http://patjenes.blogspot.fi/
    Kolmen koiran seikkailu Skotlannissa.

    Postausideoina mielipideteksti sekarotuisten kasvatuksesta, hassuimmat kuvat Usvasta ikinä ja miksi juuri sheltti-postaus. Ulkoasua voisi tehdä hieman mielenkiintoisemmaksi lisäämällä värejä, kun se on nyt hieman tylsä, vaikka onkin siisti.

    VastaaPoista
  4. http://herttakoiruus.blogspot.fi

    "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön sekä beauceron-pennun tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia maustettuna kivoilla kuvilla!" :-)

    VastaaPoista
  5. http://vuonna2014.blogspot.fi/

    Blogi kertoo 2 vuotiaan berninpaimenkoiran toilailuista ja treeneistä ja välillä sekaan vilahtaa hihnan päässä pyörivän ihmisen kuulumisia :)

    Postausehdotuksena ehdottaisin, että kirjoittaisit esittelyt sinusta ja Usvasta :)

    VastaaPoista
  6. Tosi ihania kuvia :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. http://ikivalkea.blogspot.fi/

    Blogissa 9 kuukauden ikäinen Samojedinkoira narttunen Siru. Näyttelytoimintaa, hiukan tokoilua ja paljon valokuvia!

    VastaaPoista
  8. Http://perrotida.blogspot.fi
    Espanjanvesikoiran rääpäle, jonka kanssa tavoitteena ensikesän tokon SM joukkueeseen paikka, oheilla myös paljon agilityä sekä näyttelyt. Blogissa pyörii myös kaksi cockeria sekä villakoira!

    VastaaPoista
  9. http://mustantiikerinelamaa.blogspot.co.uk/

    Pian 2-vuotias lapinporokoira Nori, jonka elämä pyörii agilityn ja arjen ympärillä!

    VastaaPoista
  10. http://montisworld.blogspot.fi

    Höpöttelyä arjesta, kampanjatestailuja koiriin/ihmisiin liittyen, arvontoja tulossa uusien lukijoiden myötä. Ihan vasta-alkaja blogin kanssa, toivon kovin lukijoita. 5 shelttiä ja 1seropi ilahduttamassa mun ja miehen arkea. Blogia kirjoittelee 22 vuotias haaveilija Lahesta :)

    VastaaPoista
  11. http://pure-jenkkii.blogspot.fi/

    Vähän myöhässä, mutta päätin kuitenkin linkata blogini :-)
    Eli 17-vuotias tyttö kirjoittaa Amerikan cockerspanielin pentu Justuksen elämästä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)