lauantai 24. tammikuuta 2015

Koirakaveri


Tänään käytiin pitkällä lenkillä ja Usva sai olla paljon vapaana. Mukana oli myös mun kaveri ja hänen hoitokoiransa, ihana sekarotuinen Ira. Tytöt tuli hyvin toimeen, vaikka Usvaa jännittikin uusi kaveri. Loppulenkistä Usva meni jo rohkeasti ihan isomman kaverin viereen, yllä olevan kuvan ottohetkellä täytyi vielä pitää kunnon hajurako :D Ira antoi Usvan tutustua ihan rauhassa eikä ollut yhtään päällekäyvä, vaikka paljon isompi onkin. Tämä oli kyllä meidän kannalta tosi hyvä juttu, Usva sai taas yhden positiivisen koirakokemuksen lisää.

Ensin meillä oli tarkotuksena mennä metsään kävelemään, mutta päädyttiinkin menemään lenkki tietä pitkin, onneksi siellä päin kulkee tosi vähän autoja ja koirat sai juosta vapaana ison osan matkasta. Me ei Usvan kanssa olla nyt lähiaikoina kovin usein pystyttykään tekemään sellasia lenkkejä, että Usva saisi olla vapaana, kun mulla on aina päivisin koulua eikä sitten illalla pimeellä viitsi lähteä metsään. Viikonloppuisin käydäänkin sitten kivoilla metsälenkeillä ja kohta mulla alkaa lukulomakin niin Usva pääsee enemmän lenkkeilemään valoisaan aikaan.


Tiistaina me käytiin eläinlääkärissä ja Usvalta otettiin pois viimeinenkin maitohammas. Alunperin Usvalta piti poistaa myös se pikkuinen sidekudoskasvain, mutta sen annettiin sitten olla, kun olisi tullut niin iso haava suhteessa patin kokoon. Onneksi siitä patista ei ole mitään haittaa ja se jää sopivasti turkin alle piiloon :)



2 kommenttia:

  1. Voih kun Usva onkin suloinen <3 Ja kivan kaverinkin löysi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usva kiittää! Uusia kavereita on aina kiva saada :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)